Het-wel-en-wee-van.reismee.nl

Relaxt safari rondje Zuidelijk Afrika

In augustus 2019 is het eerste contact geweest over een mooie relaxte individuele rondreis Zuidelijk-Afrika. Na 3x uitstellen van deze reis, vliegen we dinsdag in een kleine 11 uur naar Johannesburg, Zuid-Afrika.

Als alles goed verloopt zal daar een chauffeur op ons staan wachten, op het vliegveld, om ons naar een overnachtingshotel te brengen. Woensdagochtend worden we dan weer rond 9 uur opgehaald, om onze Toyota Rav4 op te halen, die ons deze reis op alle locaties zal moeten brengen.

Woensdag start het echte avontuur, een rit van 325 km naar Bethlehem, net voor de grens met Lesotho. Het is te hopen dat daar een warm kribje voor ons klaarstaat. De winter staat voor de deur, de nachten zijn koud, rond de 0 graden in Bethlehem (en vandaag was de eerste sneeuw gevallen in Lesotho). Ik heb mn sjaal ingepakt, moeten zeker niet verkouden worden, mogen we de grens niet over met onze, al ingevulde, gezondheidsverklaring. Toestanden allemaal...

Donderdag, na het ontbijt, hopen we dan de grens over te komen, naar Lesotho. Een klein, bergachtig land, met de hoogste bergen van Zuidelijk Afrika. En tussen die bergen verblijven wij dan 2 nachten.

We gaan het meemaken, wie niets onderneemt, maakt ook niets mee...

Tot horens, Ruud en Anita

Reacties

Reacties

Je Vader

Heel veel mooie weken

Ans

Fijne vakantie .
lang naar uit gekeken,
ga er van genieten.

DorothƩ

Geniet van alle moois dat jullie zien en niet te veel uitgeven in Mbabane (casino) !!

Ing

Eindelijkā€¦ jullie zijn er !!! ??
Genietā€¦ geniet en geniet ?

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!